O tânără din Piatra-Neamț va reprezenta România la Elite Model Look 2017

O tânără din Piatra-Neamț a reuşit să câştige faza naţională a Elite Model Look 2017, un faimos concurs destinat modelelor.
Etapa naţională s-a desfăşurat la Bucureşti, câştigătorul urmând a reprezenta România la Milano, acolo unde va avea loc pe 29 noiembrie finala mondială a competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Iulia Nicole Lupu are 16 ani, este din Piatra-Neamț și învață la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş”.

„Am auzit despre Elite Model Look după ce mama mi-a spus despre Cindy Crawford, pe care o admir foarte mult. Când m-am documentat despre ea am aflat că ea a fost descoperită de „Elite” în cadrul concursului Elite Model Look. După, am luat legatura cu Face2face Model Management, care organizează concursul în Romania.” – a declarat Iulia Nicole Lupu pentru elitemodellook.com

Infiintat in 1983, Elite Model Look este cel mai prestigios concurs de modele din lume. De-a lungul anilor, a descoperit si lansat Super Modelele lumii, printre care se numara Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Lara Stone si Alessandra Ambrosio.
In fiecare an, peste 350.000 de aspirante din peste 30 de tari participa la aceasta competitie, o rampa de lansare, nu doar pentru o cariera in modelling, ci si notorietate internationala.

Cei care vor să o susțină pe Iulia Nicole Lupu cu un vot online în cadrul competiției mondiale, pot accesa site-ul: www.elitemodellook.com – cu un Like sub fotografia ei.

Mai multe informații despre Nicole, câștigătoarea Elite Model Look România, găsiți – AICI

PUBLICITATE