O tânără din Piatra-Neamț a impresionat-o pe Delia, la X Factor: „așa trebuie să arate un finalist”

Unii i-au spus că nu are talent, dar asta a ambiționat-o din cale afară. Are un fizic de actriță de cinema și o vârstă la care totul pare posibil. Culmea este că uneori chiar așa se întâmplă, iar Izabela Chitoșcă din Piatra Neamț a dovedit că frumusețea și talentul au multe în comun în unele situații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tânăra Isabela Chitoșca, din Piatra-Neamț, a interpretat piesa „Seven Nation Army” – The White Stripes, în această seară (13 octombrie), la emisiunea X Factor.

A fost o adevărată Lady in red, iar vocea a ținut-o din plin la una dintre cele mai grele reprezentații ale serii. Izabela s-a descurcat perfect în fața unui juriu extrem de de pretențios. Inclusiv Dani Oțil a avut emoții pentru ea, iar la final a aplaudat cu putere.

Mie mi se pare că așa trebuie să arate un finalist”, a spus la final Delia. – notează a1.ro

Video cu interpretarea Isabelei – AICI

Dacă v-a plăcut evoluția Isabelei, acordați-i un vot ca să ajungă în Galele Live. Puteți vota în maximum 24 de ore din momentul evoluției. Nu uitați! Votați-o până sâmbătă seara pe aplicația X Factor Romania. (Aplicatia X Factor Romania se descarca pe telefon din Magazin Play/App Store și se voteaza concurentul favorit in maxim 24 ore de la aparitie)

Video cu prezentarea Isabelei

PUBLICITATE