O tânără din Neamț, în stare critică după un groaznic accident pe raza municipiului Iași

Un bărbat a murit, iar iubita acestuia (originară din judeţul Neamţ) a fost internată în stare gravă la spital, după accidentul produs noaptea trecută în municipiul Iași.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Surse medicale au declarat pentru „Ziarul de Iași”partenera tânărului accidentat mortal la Granit nu mai avea în această seară activitate cerebrală. Inima acesteia încă mai bate, ajutată însă de aparate. Practic, după câteva ore în care creierul nu mai are activitate este declarată moartea cerebrală.

Conform sursei citate, tânăra are 26 de ani și este originară din municipiul Roman.

Accidentul tragic produs aseară în intersecţia de la Granit – zona Bularga, unde mai multe autoturisme s-au izbit violent. La miezul nopții, un autoturism Toyota Auris înmatriculat pe firma UPC, care staţiona regulamentar la semafor, a fost lovit în plin de o mașină condusă de un avocat băut. Oamenii legii au stabilit că şoferul care a provocat accidentul este V. I. A., avocat din Iaşi.

Șoferul din Toyota Auris (36 de ani) a decedat, iar prietena acestuia a fost transportată în comă la spital. De partea cealaltă, șoferul autoturismului Toyota Corola și prietena acestuia au scăpat cu răni ușoare. Și o mașină de taxi a fost acroșată, iar șoferul taxiului a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Mai multe date despre accident – AICI și AICI

sursa video: ziaruldeiasi.ro

PUBLICITATE