O tânără din Neamț, reținută după ce a fost filmată în timp ce făcea sex într-un sens giratoriu

Viața bate filmul! Se întâmplă în România, într-un sens giratoriu din Cluj. Protagoniștii: doi amorezi dornici de iubire în văzul lumii.Cei doi au fost filmaţi în timp ce făceau sex fără nici urmă de jenă într-un sens giratoriu de pe Calea Baciului, din Cluj Napoca. Mai mult decât atât, după ce au consumat actul de amor personajele au salutat publicul oprit să admire gratuit scenele de sex în public. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 27 de ani din Cluj-Napoca şi o femeie de 23 de ani, din municipiul Roman, judeţul Neamţ sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În fapt, cei doi, la data de 22 august a.c., în jurul orei 23:20, în timp ce se aflau pe spaţiul verde din sensul giratoriu situat la intesecţia străzilor Corneliu Coposu şi Calea Baciului, ar fi întreţinut raporturi sexuale, expunându-se în mod explicit în public, fiind observaţi de persoanele care circulau prin zonă.
În baza probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii acestora pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub coordonarea parchetului competent, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. – notează someseanul.ro

Atenție, conținut sexual explicit!

PUBLICITATE