O tânără din Neamț, prinsă la furat în Spitalul din Pașcani


O tânără de 19 ani din județul Neamț a intrat în spitalul Municipal Pașcani și a luat la controlatat toate vestiarele. Pe unul l-a găsit deschis și a luat ce a găsit acolo, printre care portofelul cu acte și bani. Păgubita a anunțat oamenii legii care a și depistat-o pe hoață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La data de 20 octombrie anul curent, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani au fost sesizați telefonic de o femeie de 55 ani, din municipiului Paşcani, despre faptul că o tânără ar fi sustras mai multe bunuri, din vestiarul spitalului.

Deplasându-se la faţa locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au identificat persoana bănuită de comiterea faptei : o tânără de 19 ani, din jud. Neamţ. Bunurile şi valorile sustrase reprezentând un portofel în care se aflau actele de identitate, card-urile bancare precum şi suma de 70 lei au fost găsite asupra tinerei, recuperate şi restituite persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, faptă prev. şi ped. de art. 228 alin.1 din Codul Penal iar cercetările continuă”, conform IPJ Iași.

D.M.B.
PUBLICITATE