O tânără de 24 de ani din Agapia, a accidentat un biciclist și a părăsit locul faptei

În ziua de 10 martie a.c., în jurul orei 18.16, Poliția orașului Tg. Neamț a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe raza comunei Agapia, în care a fost implicat un autoturism iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp un bărbat de 30 ani din comuna Agapia se deplasa cu o bicicletă pe DN 15F, ajuns la intersecția cu DC 168 a fost acroșat și accidentat de un autoturism care nu i-a acordat prioritate, deși pe DC era instalat indicatorul Oprire.

După producerea accidentului, conducătoarea auto în vârstă de 24 ani din comuna Agapia, a oprit autoturismul, a discutat cu victima după care a părăsit locul faptei, fără a anunța accidentul și fără acordul poliției.

În cauză se efectuează cercetări in vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

Tot ieri, un alt accident cu victimă a avut loc pe raza comunei Răucești.
În ziua de 11 martie a.c., în jurul orei 12.13, Poliția orașului Tg. Neamț a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe DC 6, pe raza comunei Răucești. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 40 ani din Tg. Neamț conducea o autoutilitara pe DC 6, a surprins și accidentat ușor un pieton de 72 ani din comuna Răucești care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure. În cauză se efectuează cercetări in vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

PUBLICITATE