O tânără de 14 ani din comuna Pângărați, dată dispărută


O tânără din comuna Pângărați, județul Neamț, este dată dispărută de marți (16 august). Anunțul cu dispariția fetei a apărut pe rețelele de socializare cu mesajul: „Buna seara ! Rog ca toate persoanele care vad acest mesaj si au vreo informatie in legatura cu Andreea Bratinca (Vezi pagina de Facebook – AICI) sa contacteze politia sau sa sune ori sa trimita mesaj la nr de tel :+447402085877 sau 0746855342 sau 0751693092. Andreea este desparuta de ieri (n.r.- 16 august) si nimeni nu stie nimic de ea, asa ca rog ca cine are vreo informatie sau afla ceva sa contacteze unul dintre nr afisate sau sa sune la politie. Iar daca cineva o vede sau are cel mai mic amanunt despre ea care sa ajute la gasirea ei este rugat sa anunte cat mai repede posibil. VA MULTUMESC!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reprezentanții Poliției Neamț au declarat că „se confirmă sesizarea, fiind înregistrată ieri (17 august), în jurul orelor 9:00 de către polițiștii din Pângărați”

Oamenii legii nu pot oferi mai multe informații despre acest caz deoarece familia nu a dorit mediatizarea evenimentului, probabil fiind vorba de o plecare voluntară a fetei.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE