O persoană a decedat și trei au fost rănite în accidentele de ieri pe raza județului Neamț

În ziua de 14 noiembrie a.c., orele 20:50, pe raza orașului Roznov s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane.
Vezi -> Accident mortal la Roznov în această seară. FOTOGRAFII
Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 55 ani din Piatra Neamț conducea un autoturism pe raza orașului Roznov, a surprins și accidentat mortal un pieton de 40 ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
Cercetările sunt continuate de polițiști pentru a săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 14 noiembrie a.c., orele 10:00, pe raza comunei D-va Roșie s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 39 ani din comuna Mărgineni conducea un autoturism pe DJ 157, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecția cu DJ 156A și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat într-un al treilea autoturism care se afla oprit în dreptul indicatorului Oprire. Urmare a producerii accidentului un pasager din autoturismul care a provocat accidentul în vârstă de 36 ani, a fost rănit grav.
Cercetările sunt continuate de polițiști pentru a săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 14 noiembrie a.c., orele 14:15, pe raza comunei Săbăoani s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce o tânără de 18 ani din comună conducea un autoturism pe DN 2, pe raza localității Traian, comuna Săbăoani, a surprins și accidentat ușor un pieton de 16 ani care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu marcaj şi indicator rutier.
Cercetările sunt continuate de polițiști pentru a săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 14 noiembrie a.c., orele 17:10, pe raza comunei Săbăoani s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 32 ani din comună conducea un autoturism pe DN 2, pe raza localității Săbăoani, a surprins și accidentat grav un pieton de 43 ani care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
Cercetările sunt continuate de polițiști pentru a săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE