O persoană a decedat și alte trei au fost rănite în accidentele de ieri din Neamț

În ziua de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 11:35 pe DC 90, la trecerea cu calea ferată din localitatea Sofrăcești s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat decesul unei persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 36 de ani, din comuna Secuieni conducea un autoturism pe DC 90, pe raza localității Sofrăcești, ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicatoare, nu s-a asigurat și a fost acroșat de trenul 10651 București Nord – Suceava. Urmare a producerii accidentului conducătorul auto a decedat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ucidere din culpă.


În ziua de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 21:16 pe DN15D, în afara localității Horia s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea ușoară a unei persoane.

Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 47 ani din Roman conducea un autoturism pe DN 15D, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Urmare a producerii accidentului conducătoarea auto a fost rănită ușor.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului.


În ziua de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 22:58 pe raza satului Oglinzi s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea ușoară a două persoane.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 53 ani din comuna Răucești conducea un autoturism pe raza satului Oglinzi, a surprins și accidentat ușor doi pietoni care se aflau pe marginea drumului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE