O mașină s-a rostogolit până a ajuns „cocoțată” pe gardul unei firme din Piatra-Neamț


Accident spectaculos în Piatra-Neamț. O mașină s-a rostogolit până a ajuns „cocoțată” pe gardul unei firme. Șoferul a fost rănit ușor și transportat la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, incidentul s-a întâmplat la ieșire din Piatra-Neamț spre Roman (DN15D), în jurul orei 16:45. O mașină a intrat în șanț după care s-a rostogolit până a ajuns pe gardul firmei TRUST Expert, deasupra cutiei de gaz. Martorii susțin că vina ar fi fost al unui alt șofer care a ieșit fără să se asigure din parcarea Cybernet Auto Center, pe direcția Roman-Piatra-Neamț, ar fi mers paralel (pe contrasens) cu mașina accidentată și a intenționat să intre pe sensul de mers, forțând astfel mașina să intre în șanț.

După accident, mașina vinovată ar fi oprit, o femeie (pasageră) s-ar fi dus să verifice accidentul cauzat dar s-a întors înapoi în mașină și autoturismul și-a continuat drumul.

Camerele de filmat ale firme Trust Expert au surprins tot accidentul iar polițiștilor le va fi mai ușor să descopere cauzele în care s-a produs evenimentul.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE