O învățătoare din Neamț și-a terorizat elevii cu țipete, înjurături și amenințări


Caz șocant într-o școală din Neamț, unde o învățătoare și-a terorizat elevii, copii de clasa întâi, cu înjurături și amenințări. Învățătoarea școlii „Carmen Sylva” din Horia a fost înregistrată de către un părinte cum aceasta ţipă la elevi şi le vorbeşte foarte urât.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În înregistrări se poate auzi cum învăţătoarea se adresează copiilor cu expresii precum: „…Taci odată că te ia mama dracului…”, „…vin la tine şi te strâng de gât…”, „… Eşti papagal?…”, „…Duceţi-vă naibii…”, „…Dacă aş face ce vreau eu, ori te-aş omorî pe tine, ori n-aş mai veni în clasa asta…”, „…Sînteţi proşti cu P mare…

Înregistrările revoltătoare au fost făcute de un părinte înspăimântat de proveștile fetiței lui. A surprins crizele de nervi a învățătoarei după ce a încercat să discute rezonabil cu ea și tot părintele s-a ales cu o plângere la Poliție.

Contactat de ziarulderoman.ro, inspectorul şcolar general Viorel Stan a confirmat, din păcate, că există un astfel de caz de „proastă purtare” din partea unui învăţător: „Am discutat la Inspectorat astăzi de dimineaţă cu directorul şcolii şi am dispus ca, luni, la ora 08.00, o comisie…să meargă în școală pentru a demara o anchetă”

PUBLICITATE