O imagine cât o mie de cuvinte. În seara asta pe stadionul F.C. Ceahlăul Piatra Neamț

imaginea-trista-a-unui-fotbal-falimentar-in-moarte-clinica-ceahlaul-nu-mai-strange-nici-100-de-fani-la_size6
                                                      Foto: sport.ro

O imagine cât o mie de cuvinte vine în această seară de pe stadionul din Piatra Neamț, acolo unde meciul dintre Ceahlăul și Rapid, cândva două echipe bune și iubite ale Ligii I, au ajuns să joace într-o atmosferă mormântală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Imaginea tristă a unui fotbal falimentar. În moarte clinica, Ceahlaul nu mai strange nici 100 de fani la meciuri. Nici Rapidul nu mai e o atracție pentru suporteri, este titlul postat de sport.ro acum câteva momente.

Partida s-a disputat pe un stadion gol-goluț, făcând parcă uitate zilele în care Rapidul juca în Europa, iar Ceahlăul remiza cu Juventus. Singura pata de culoare a fost dată de intrarea a circa 100 de suporteri rapidiști pe stadion în momentul fluierului de start. Aceștia s-au deplasat de la București pentru partidă.

Meciul din această seară s-a încheiat cu înfrângerea Ceahlaului în fața celor de la Rapid cu scorul de 0-2. Asta după ce problemele la Ceahlăul au continuat și se pare că nu se vor termina. Echipa din Piatra Neamț se află în continuare pe ultimul loc în clasamentul ligii secunde iar ultimele schimbări ale lui Angelo Massone au fost să-și dea afară majoritatea jucătorilor, să-l schimbe pe Simone Mazzali cu Lidi Chertic şi să se bazeze în ultimele meciuri din acest sezon pe juniorii de la echipa înscrisă în campionatul Elită U-19.

PUBLICITATE