O gravidă din Neamț a murit după ce a fost plimbată între patru spitale

O femeie din județul Neamț, în vârstă de 27 de ani, însărcinată în 21 de săptămâni, a murit la Spitalul de Boli Infecţioase ”Sfânta Paraschiva” din Iaşi, după ce a fost plimbată printre spitale.

Femeia (din Roman) a fost pe 5 ianuarie la Spitalul Municipal din Roman pentru că nu se simţea prea bine. După consultaţie, femeia a fost trimisă acasă cu recomandarea de a urma un tratament simptomatic.

Starea s-a deteriorat în cursul zilei de 8 ianuarie. Marți, medicii au crezut că e nevoie de un transfer la un spital din Iaşi din cauza sarcinii.

„Pacienta a fost dusă la Maternitatea ‘Elena Doamna’ (din Iaşi n. red.) Deoarece de la vârsta de un an şi jumătate suferea de distrofie musculară, a fost direcţionată la Spitalul de Neurochirurgie pentru efectuarea unor investigaţii medicale imagistice. Nu erau modificări mari. Pentru că aveau o suspiciune de diagnostic de meningoencefalită au trimis-o la Spitalul de Boli Infecţioase.

Când a ajuns la noi, femeia era deja în stop cardio-respirator. Timp de o oră s-a încercat resuscitarea. La 21,30 a fost consemnat decesul”, a declarat jurnaliştilor medicul Mihnea Hurmuzache. – notează agerpres

Trupul femeii a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

Vezi și Ea este tânăra gravidă care a murit după ce a fost plimbată între spitale! Fata era imobilizată în scaun cu rotile

loading...

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*