O femeie din Piatra-Neamț a fost gasită moartă în Bacău


Moarte cu semne de întrebare, la Bacău! O femeie de 68 de ani, din Piatra-Neamț, a fost găsită fără suflare lângă un bloc cu 10 etaje din oraș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Victima locuia in Piatra Neamt, iar rudele sale au dat-o disparuta sambata dimineata. O ancheta a fost declansata pentru ca nimeni nu isi explica ce cauta in zona respectiva. Cei care locuiesc in blocul cu 10 etaje din Bacau spun ca, la un moment dat, au auzit un zgomot, iar cand au iesit sa vada ce se intampla au vazut-o pe femeie zacand pe asflat. Au dat imediat alarma, insa din pacate medicii nu au mai putut sa o salveze.

Femeia era ingrijita si avea asupra ei actele de identitate, iar la etajul 8 al blocului criminalistii au gasit si o haina de-a ei. Femeia locuia in Piatra Neamt, iar sambata dimineata rudele sale au dat-o disparuta. Nimeni nu isi explica insa cum a ajuns la Bacau.

Georgiana Andronic, Ambulanta Bacau: „Am fost solicitati pentru o cadere de la inaltime. Am gasit o persoana de sex femeiesc care nu mai prezenta semne vitale. Am constatat decesul nemaiputand face nimic pentru aceasta. Persoana nu este din judetul nostru. Este din judetul Neamt.”

Trupul sau a fost transportat la morga spitalului judetean de urgenta din Bacau unde va fi efectuata o necropspie.

Vezi video – AICI

D.M.B.
sursa: stirileprotv.ro

 

PUBLICITATE