O femeie din Neamț, prinsă după ce a furat 92.000 lei din casa unui sucevean


O femeie din județul Neamț și concubinul ei au fost reținuți de polițiștii din Suceava după ce au furat din casa unui vecin aproximativ 92.000 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cei doi au fost lăsați de către vecinul lor, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Suceava, să aibă în grijă locuința în timp ce bărbatul era plecat de acasă. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani și concubina acestuia, o femeie de 32 de ani, din județul Neamț. Aceștia au rămas în locuința victimei pentru a se uita la televizor. Când a revenit la domiciliu proprietarul a mers la dulapul unde își ținea banii și a văzut că dintr-o cutie îi lipsea suma de 80.000 lei, 1.900 lire englezești și 550 euro. Bănuind că cei doi concubini i-au furat banii, imediat după furt dar și a doua zi, i-a cautat pe la rude și în diferite locații din oraș, dar nu i-a găsit. Într-un final, acesta s-a dus la poliție pentru a depune plângere – notează informatiata.ro

„La data de 11.10.2016, în urma activităților operative și de cercetare întreprinse de polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava, în cauza din 10.10.2016, privind furtul unei sume de bani din locuinţa unui bărbat de 53 de ani din municipiul Suceava, autorii au fost identificaţi ca fiind, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Suceava şi o femeie de 32 de ani, din județul Neamț, care au recunoscut comiterea faptei.
Prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate, rămânând de recuperat suma de 6.888 lei, pe care cei doi, au cheltuit-o.
În baza probatoriului administrat, cei doi autori au fost reţinuţi preventiv pentru 24 de ore şi încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 12.10.2016, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propuneri legale.
Cercetările continuă faţă de cei doi autori sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat” – se arată în comunicatul IPJ Suceava

D.M.B.
PUBLICITATE