O femeie din județul Neamț a fost ucisă, din greșeală, cu motocositoarea

O femeie de 40 de ani, din județul Neamț, a murit miercuri (30 august), în urma unui tragic accident. Incidentul a avut loc în jurul orei 7:30, în localitatea Sabasa (comuna Borca).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, soțul victimei a ieșit dintr-o anexă a gospodăriei cu o motocositoare (atașată de corp) pornită. S-a împidicat și a atins-o pe femeie în zona inghinală. Este vorba despre o motocositoare cu disc, astfel, rănile provocate au fost fatale pentru femeie.

La locul intervenției a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. Echipajele medicale au transportat victima la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ. Pentru că pierduse mult sânge, aceasta a intrat în stop cardio-respirator și a decedat.

Conform IPJ Neamț, polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vor efectua cercetări.

31.08.2017, ora 07:36, Sabasa, pacientă sex feminin, 40 ani, diagnostic: SCR în curs de resuscitare, şoc hemoragic post plagă tăiată coapsa stângă, preluată de echipajul EPA, predată unui echipaj cu asistent medical al substaţiei Ceahlău; echipajul cu asistent medical a predat pacienta echipajului TIM care a transportat-o la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ – notează comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

PUBLICITATE