O femeie a dat peste un bătrân și a fugit de la locul accidentului

În ziua de 05.01.2016 , în jurul orei 12.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că la cabinetul medical din localitatea Ceahlău, s-a prezentat un bărbat de ani din localitate, în calitate de victimă a unui accident rutier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție care a stabilit faptul că în jurul orei 10.15, în timp ce bărbatul de 71 de ani, din localitate, se deplasa pe partea dreapta a DJ 155F, a fost acroșat de un autovehicul, care circula in aceiași direcție de mers cu cea a pietonului, respectiv Durău-Bistricioara.

Imediat după impact conducătorul auto a oprit și a discutat cu victima, după care și-a continuat deplasarea, fără a anunța evenimentul.
În urma cercetărilor efectuate, în această dimineață polițiștii rutieri au depistat conducătorul auto, o femeie de 38 ani din Poiana Teiului. Autoturismul implicat în accident a fost identificat în curtea locuinței, prezentând avarii specifice accidentului rutier.
În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

PUBLICITATE