O familie din Neamț a ȘOCAT Italia. Un tânăr și-a ucis mama și surioara de 12 ani


Andrei Filip, un român în vârstă de 22 de ani, şi-a ucis mama şi sora, în vârstă de 12. Crima a avut loc pe 13 februarie în oraşul Verona.
familie crima italiaTânărul şi-a ieşit din minţi în urma unor discuţii cu mama sa, Mirela Bălan, care îl amenințase că îl va da afară din casă daca nu se va apuca să muncească şi a ucis-o pe femeie, chiar sub privirile îngrozite ale surorii sale de doar 12 ani. Îngrijorat ca fetița să nu alerteze autorităţile, românul a ucis-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După comiterea crimelor, tânărul le-a tranşat trupurile şi le-a aruncat într-un râu, iar în aceeaşi zi s-a întors în România. Autorităţile italiene au descoperit însă crimele şocante, astfel că românul a fost prins în România şi apoi trimis în Italia pentru anchetă.

În urma audierilor, românul şi-a recunoscut faptele, iar Poliția a găsit sacii în care se aflau corpurile neînsuflețite ale Mirelei și fiicei sale, Elena Larisa. El le-a povestit anchetatorilor că a tranşat trupurile celor două cu un cuţit, apoi le-a băgat în saci de plastic şi le-a aruncat în râu, sperând că vor fi luaţi de apă. La scurt timp de la săvârșirea omorului, fără remușcări, a luat cardul mamei sale și a scos suma de 200 de euro, după care s-a întors la locul crimei și cu un cuțit de bucătărie a secționat trupurile neînsuflețite ale mamei și surorii lui. Cadavrele au fost îngrămădite în trei saci și abandonate într-un râu din vecinătatea casei. Se pare că tânărul și-a admis fapta foarte lucid și fără nicio remușcare, declarând macabru, „mamei mele i-am tăiat capul”.

Mirela BalanCu putin timp înainte, mama ucigașului, Mirela Balan făcuse și ultima postare pe pagina ei de Facebook: „Cei care ar trebui să îți fie aproape sunt cei care te rănesc cel mai mult”.

 

În comuna din Neamț, de unde era femeia ucisă, tot satul vorbește despre sfârșitul cumplit al femeii și copilei nevinovate. Tatăl băiatului a declarat petru ProTV că s-a trezit cu el la poartă:
„- Când a fost băiatul acasă?
– Luni acum.
– Ați văzut ceva schimbat la el?
– Nu am văzut absolut nimic. Numai pe urmă mi-a zis că a dispărut mă-sa și cu sor-sa și că trebuie să plece înapoi în Italia.
– Nu l-ați văzut schimbat în comportament?
-Absolut nimic
.”

Elena Bălan muncea în Italia de mai mulți ani: avea grijă de un bătrân. Își luase cu ea și fetița, sperând că-i va oferi o viață mai bună. Cei trei erau stabiliți de mai mulți ani în Italia, în regiunea Verona. Cel care le-a ucis a fost arestat și ar putea primi pedeapsa cu închisoare pe viață.

sursa foto: Facebook

PUBLICITATE