O casă a fost cuprinsă de un incendiu violent în comuna Dumbrava Roșie.


Un incendiu a izbucnit în seara zile de 15 ianuarie, în comuna Dumbrava Roșie. O casă a fost cuprinsă de un incendiu violent iar flăcările au fost la un pas să se extindă și la alte două case din imediata apropiere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incidentul a avut loc în jurul orei 22:45, iar focul a fost văzut de un localnic. Proprietarii, deși se aflau în casă, nu au simțit că la timp pericolul. Când au ieșit, ardea deja o magazie , camera centralei și întregul acoperiș.

Trei mașini ale ISU Neamț au reusit să izoleze focul înainte ca acesta să se extindă la alte gospodării. Din informațiile pe care le avem, principala cauză a incendiului este un coș de fum neizolat corespunzător. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Duminică, 15.01.2017, la ora 23:35, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în satul Dumbrava Roșie, comuna Dumbrava Roșie. La locul evenimentului s-au deplasat 18 subofiţeri cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o autospecială de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului au ars acoperișul casei pe cca 100 mp, acoperișul centralei termice pe cca 20 mp și acoperișul unei anexe pe cca 20 mp și s-au deteriorat pereții casei. Asterealele acoperișurilor erau realizate din lemn, cu învelitori din tablă. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. – se arată în comunicatul ISU Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE