O campanie de Crăciun pentru cei din Târgu Neamț. În câteva secunde poți ajuta o familie nevoiașă

Afis.ComunicatdePresaOperatiunea Glob, se desfășoară până pe 27 decembrie și are ca scop ajutorarea a 50 de familii nevoiașe, bazându-se pe implicare cetățenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dar nu e de ajuns ca aceste familii să primească doar alimente, haine și jucării. E nevoie ca aceste cazuri să devină cunoscute și ca fiecare dintre cetățeni să poată ajuta tot ce le stă în putință pe parcursul anului.
Pentru a face cazurile cunoscute, Plush și inițiatorii campaniei au nevoie de ajutorul cetățenilor. Intrând pe site-ul deplush.ro, târgnemțenii au opțiunea de a-și personaliza un glob cu gânduri bune de Crăciun pentru cei dragi și de a-l distribui pe Facebook. 1Pentru fiecare share al unui glob personalizat, Plush va face o donaţie către familiile nevoiașe. La fiecare 30 de globuri distribuite, voluntarii for merge la o familie pentru a le dona pachete cu necesarul de alimente și alte bunuri materiale. Astfel, succesul campaniei depinde doar de implicarea activă a locuitorilor orașului Târgu Neamț.

Totodată, vizitatorii online își pot ridica și în format fizic globul personalizat cu gândurile de sărbători. O parte din acestea vor fi duse și la beneficiarii donațiilor din dorința de a le oferi și lor puțină culoare în prag de sărbători. Voluntarii campaniei vor actualiza constant procesul de donații pe pagina de Facebook oficială si pe site-ul campaniei.

“De-a lungul timpului, ne-am dat seama că nu e suficient să facem donații. Zilele de Crăciun sau de Paște sunt doar 2 zile din 365, iar familiile pe care le ajutăm sunt în situații precare tot restul anului.

Am creat un model de campanie în care noi facem aceleași eforturi ca întotdeauna pentru a strânge bugete prin surse proprii, sponsorizări, donații, etc, dar ele depind de implicarea cât mai multor persoane din comunitate”, a precizat Alex Gavril, unul dintre inițiatorii campaniei.

În cei 4 ani de când comunitate organizează acest proiect, peste 138 de familii au fost ajutate prin implicarea cetățenilor târgnenmțeni să petreacă Crăciunul cu alimente și materiale care i-au motivat să simtă magia sărbătorilor. Dacă și tu vrei să te implici în vederea schimbării unei realități dureroase, intră pe site-ul dedicat campaniei. Personalizează un glob sau alege una dintre opțiunile de implicare și ajută familiile să scape din sărăcie.

 

Contact:

www.deplush.ro

Project Manager: Alexandru Gavril

[email protected] / 0745 001 379

PUBLICITATE