O bătrână din Neamţ încă locuieşte printre ruinele casei sale, distruse de incendiu

O femeie de 82 de ani din judeţul Neamţ refuză să-şi abandoneze locuinţa, chiar dacă aceasta i-a fost mistuită complet de flăcări, în urmă cu o lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incendiul a surprins-o pe femeie în curte şi i-a ars agoniseala de-o viaţă. Deşi fiica bătrânei a luat-o la ea acasă, femeia prefera să-şi ducă traiul în locuinţa arsă.

Bunica Ana din comună Pângăraţi, judeţul Neamţ, a fost o femeie gospodină, a construit doua case şi a crescut doi copii, de care spune că este mândră.

Bătrâneţea femeii a fost însă tulburată în urmă cu bine de o lună, când locuinţă în care a trăit o viaţă a luat foc. Vecinii spun că aceasta a încercat să stingă valvătaia singură, însă a fost peste puterile ei. Autospecialele nu au putut ajunge aproape de locuinţa afectată, fiind necesar un dispozitiv de stingere de 300 de metri. Cauza incendiului a fost jarul căzut din sobă.

După stingerea incendiului, octogenara Ana G. nu a avut unde să locuiască în altă parte, așa că a continuat să își ducă bătrânețile chiar în casa care i-a ars. Are doar o pensie de urmaș, după decesul soțului.

Vezi video – AICI
PUBLICITATE