Numele celor care vor să devină polițiști în Neamț


În urma finalizării etapei de înscriere, la nivelul IPJ Neamț au fost depuse 477 de cereri pentru ocuparea posturilor vacante, dintre care 474 pentru locurile scoase la concurs prin încadrare din sursă externă si 3 pentru reîncadrare ca polițist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din totalul cererilor de înscriere pentru încadrare din sursă externă, 183 au fost depuse pentru structurile de siguranță publică și patrulare din cadrul politiilor municipale și orășenești, 240 pentru structura de ordine publică din mediul rural, 44 pentru posturile de conductori câini și 7 pentru politie rutieră.

Prima etapă a desfășurării concursului este evaluarea psihologică, etapă care s-a susținut până ieri,15.10.2016.

Conform IPJ Neamț, evaluarea psihologică a candidaţilor înscrişi la concursurile organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a avut loc în zilele de 14.10.2016 şi 15.10.2016 la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, din municipiul Piatra Neamț, str. Eroilor, nr. 16, județul Neamț.

Numele candidaților – AICI

În perioada 19.10.2016-28.10.2016 candidaţii declaraţi „apt” la evaluarea psihologică, se vor prezenta la Centrul Medical Judeţean Neamț, în vederea evaluării medicale. În situaţia în care se constată inaptitudinea medicală, procedura de recrutare încetează pentru candidatul respectiv.

Fişa medicală-tip este un document care face parte din dosarul de recrutare şi trebuie finalizată până la data de 28.10.2016 (după această dată dosarele nu mai pot fi completate cu fişa medicală-tip).

A doua etapă este reprezentată de  evaluarea performanţei fizice – probă eliminatorie. Detalii cu privire la proba de evaluare a performanței fizice (locul și perioada de desfășurare, planificarea candidaților, afișarea rezultatelor, precum și modalitatea de contestare a rezultatelor) vor fi aduse la cunoștința candidaților, în timp util, prin postarea acestor informații pe pagina de Internet a I.P.J.Neamț, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul unității.

Atenție! – Candidații care nu se prezintă la data, ora și locul indicate pentru susținerea probei de evaluare a performanței fizice, vor fi declarați „neprezentat” și vor fi eliminați din concurs. Atragem atenția cu privire la respectarea strictă de către candidați a prevederilor prezentului anunț, în vederea bunei desfășurări a procedurii de concurs.

Ultima etapă este reprezentată de proba test scris, ce constă într-un test de tip grilă, elaborat de către Comisia de concurs din cadrul I.G.P.R. din tematica și bibliografia recomandată, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidații și va avea loc la data de 19.11.2016.

Vezi și Poliția Neamț – repartizarea pe localități a noilor posturi scoase la concurs

D.M.B.
PUBLICITATE