Noutăți la spitalul din Roman. Vezi cum arată Compartimentul Primiri Urgențe


Discuţiile purtate de primarul Lucian Ovidiu Micu, primarul Romanului, cu conducerea Spitalului Municipal de Urgenţă Roman s-au şi concretizat în măsuri benefice pacienţilor şi condiţii adecvate de muncă pentru cadrele medicale. Soluţiile identificate de conducerile celor două instituţii de a elimina uşa ce desparte triajul din CPU de sala de aşteptare şi de a monta o perdea de aer cald s-au şi pus în practică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, în acest moment, în triaj există continuu un asistent medical care păstrează în permanenţă contactul cu pacienţii, determinând ordinea, în funcţie de gravitatea stării de sănătate, de intrare la consultaţii. Perdeaua de aer cald permite, astfel, ca şi în sala de aşteptare să fie temperaturi care să nu provoace disconfort celor care aşteaptă să fie consultaţi de profesoniştii din CPU.

În perioada imediat următoare, activitatea din CPU va fi monitorizată şi se va încerca identificarea unor noi soluţii pentru ca relaţia dintre pacienţi şi cadrele medicale să se îmbunătăţească şi mai mult.

D.M.B.
sursa: Primăria Roman
PUBLICITATE