Noul director al Complexului Muzeal Județean Neamț a fost învestit în funcție


În cadrul ședinței de ieri a Consiliului Județean, a fost votată, în unanimitate, numirea domnului Iulian Gherca în funcția de director – manager al Complexului Muzeal Județean Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

20160825120843_IMG_8239„Îl felicit pe domnul Iulian Gherca pentru numirea în funcția de manager al Complexului Muzeal Neamț. Am încredere în capacitatea sa de a conduce în mod performant această instituție și îi urez succes în activitatea sa. De asemenea, îi mulțumesc domnului Ciprian Dorin Nicola, directorul interimar al instituției, pentru toate eforturile sale. Îmi doresc un parteneriat al celor doi specialiști experimentați pentru buna funcționare a Complexului Muzeal, una dintre cele mai importante valori culturale ale Neamțului”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Noul manager al Complexului Muzeal Județean Neamț este absolvent al facultății de istorie din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza și Doctor în domeniul istoriei. Numirea sa în funcția de director-manager este pentru o perioada de cinci ani.

20160825122126_IMG_8288Conform comunicatului CJ Neamț, tot astăzi, președintele Arsene a vizitat și expoziția „Universul Păpușilor de Porțelan” pe care o găzduiește Muzeul de Istorie și Arheologie din Piatra Neamț.

„Este o expoziție inedită pentru județul nostru în urma căreia am convingerea că cei care îi vor trece pragul vor afla mai multe despre aceste exponate, dar și despre ce presupune să le colecționezi. Mă bucur că evenimentul beneficiază de cele mai bune condiții de desfășurare din partea Complexului Muzeal Neamț. Îmi doresc ca pe viitor județul nostru să organizeze mai des asemenea evenimente culturale, asigurându-i pe cei din Complexul Muzeal de întreaga mea susținere. Vă invit pe cât mai mulți să vizitați această expoziție” – Ionel Arsene, președinte CJ Neamt.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE