Noi substanțe biocide la Spitalul Județean Neamț cu ajutorul unei sponsorizări


SC Serviciile Comerciale Romane SA a sustinut achizita de noi substante biocide de catre Spitalul Judetean Piatra Neamt printr-o sponsorizare in valoare de 20.000 RON.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt asigura sanatatea a peste jumatate din populatia judetului Neamt prin servicii spitalicesti (spitalizare continua si de zi) si de ambulator, activitate mare consumatoare de resurse umane si materiale. Datorita particularitatii asigurarii serviciilor in regim de urgenta, activitatea spitalului se desfasoara in regim permanent, orice piedica care ar putea interveni in buna functionare a acestuia putand avea consecinte grave. In contextul schimbarilor bruste care au avut loc ca urmare a scandalului creat in jurul produselor biocide provenite de la compania HexiPharma, Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt a avut substante biocide inlocuitoare cu care si-a putut continua activitatea in regim normal. Totusi, achizitia unor substante biocide noi impune un efort financiar considerabil, tinand cont ca au fost cheltuiti deja bani pe produse care nu mai pot fi folosite.

Grupul „Serviciile Comerciale Romane” (S.C.R.) al carui presedinte este domnul Stefan Vuza, a crescut sistematic, incepand din 1993 de la 2 angajati si 3 milioane lei vechi cifra de afaceri, ajungand acum, la o cifra de afaceri de peste 285 milioane euro, la un numar de 17 companii si la peste 2.400 de salariati
Filozofia managementului in cadrul Grupului S.C.R. consta in mobilizarea resurselor intr-o atitudine proactiva fata de schimbarile mediului economic si nu numai; prin fructificarea oportunitatilor si exploatarea constrangerilor mediului economic, ce determina la actiune. Fiecare membru are rolul sau bine definit in cadrul echipei in vederea realizarii unui scop comun. Dezvoltarea planurilor integratoare si coordonarea lor, alocarea profitabila a resurselor pentru atingerea telurilor vizate sunt in centrul atentiei managementului aplicat in cadrul Grupului S.C.R.

Pe aceasta cale le aducem multumiri S.C.R., condus de domnul Stefan Vuza pentru efortul depus in asigurarea desfasurarii in conditii de siguranta a actului medical in cadrul S.J.U. Piatra Neamt.

CONDUCEREA SPITALULUI JUDETEAN NEAMT

PUBLICITATE