Noi date în crima din Neamț. Tânăra ucisă avea doi copii și era însărcinată


Dramă într-o familie din județul Neamț. O tânără de 29 de ani, mamă a doi copii a fost înjunghiată mortal de un cumnat bolnav psihic, fratele soțului ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Femeia venise în vizită la socri, iar copiii apucaseră să intre în casă atunci când individul a atacat-o. Mama agresorului a reușit să cheme ambulanța, însa femeia pierduse prea mult sânge și nu a mai putut fi salvată. Cunoscuții spun că ar fi fost însărcinată. Soțul ei muncește în Irlanda și s-a întors în țară când a aflat de crimă.

Vezi și Un tânăr din Neamț și-a omorât cumnata cu o singură lovitură de cuțit

Izabela, împreună cu cei doi copii de 3 și 5 ani, venise în vizită la părinții soțului ei, plecat la muncă în Irlanda.

„A mers la biserica, de mână cu cei doi copii, și s-au împărtășit. A venit cu copiii aici, în vizită. Copiii au intrat înainte în casă și ea s-a aplecat să se descalțe”, a povestit o vecină pentru stirileprotv.ro

Tânăra a căzut la pământ, plină de sânge. Rudele au sunat la 112, însa medicii veniți cu ambulanța nu au mai putut să o salveze.
Cumnatul care a atacat-o, fratele soțului ei, are 26 de ani și probleme psihice, spun rudele și polițiștii. După ce a lovit-o, a fugit desculț și aproape dezbrăcat, iar polițistii l-au prins după o oră, lângă un canal de irigații, în localitatea Tămășeni, județul Neamț, unde s-a produs tragedia.

„Băiatul e bolnav cu capul. Nu am știut să fie așa, că doar lua medicamente cu boala asta. Nu ne-am temut niciodată de el.”a declarat o rudă pentru aceeași sursă citată

Anchetatorii au stat de vorbă cu tânărul, însă nu au reușit să afle de ce a atacat-o pe femeie. Este încadrat într-un grad de handicap, urmează a se efectua o expertiză medico-legala psihiatrică

Suspectul va fi timis în judecată și se va stabili dacă a avut discernământ sau va fi internat într-un centru pentru persoane cu probleme psihice.

sursa stirileprotv.ro

PUBLICITATE