Noi date despre lucrările de reparații și asfaltare a străzilor din Piatra-Neamț

Primarul Dragoș Chitic a facut astăzi o vizită în teren pentru a vedea modul în care se desfăsoară programul de reparații și asfaltare a străzilor în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma vizitei pe teren primarul Dragoș Chitic a declarat următoarele:
,,Am solicitat societații Publiserv să intesifice lucrările de reparație a străzilor din oraș, o mai bună organizare și suplimentarea echipelor care realizează lucrări de reparații. Astfel, în perioada imediat următoare vor fi patru echipe pentru repararea străzilor din care una se va ocupa de reparațiile capitale. În paralel se execută refacerea marcajelor rutiere și se vor începe amenajările decise de comisia rutieră în zona Școlii nr. 4 de pe B-dul Decebal. Va fi organizată suplimentar o echipă pentru aducerea căminelor de utilități la cota străzii.”

De mâine va începe turnarea covorului asfaltic pe strada Verii și Molidului, străzi care fac parte din cei 6 km de străzi pietruite propuse pentru modernizare în acest an. De asemenea, au început lucrările în vederea desființării căii ferate de pe strada Bistriței, din apropierea Shopping City, o intervenție solicitată de majoritatea conducătorilor auto.

Primarul Dragoș Chitic a solicitat  societății Urban să finalizeze în această săptămână ridicarea crengilor căzute pe domeniul public și suplimentarea echipelor pentru cositul ierbii de pe domeniul public din tot orașul.

PUBLICITATE