Nocturna Bibliotecilor la Biblioteca Judeţeană “G. T. Kirileanu”


Biblioteca Judeţeană “G. T. Kirileanu” oferă nemțenilor șansa de a avea vineri, 21 octombrie doi sfetnici buni: noaptea și biblioteca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, între orele 19.00-24.00 Biblioteca Județeană se aliniază deja tradiționalului proiect național Nocturna Bibliotecilor pentru a i se oferi publicului său fidel și într-o altă lumină, iar celor ce nu intră în prima categorie șansa de a se fideliza.

Programul din acest an cuprinde Festivalul “poeziatânără.ro” (colocviul „Generaţia 2000 plus. O certitudine?” și recital de poezie), de la ora 19.00, în Sala “Cupola”; dezbaterea Siguranţa elevilor pe Internet – Cyber Security (eveniment derulat în parteneriat au Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț), de la ora 19.00, în cadrul Centrului de Informare Comunitară – Cuibul Democrației; un medalion omagial Andrzej Wajda (1926-2016) – la 90 de ani de la nașterea regizorului polonez, cu vizionări din creația acestuia – ora 19.00, Sala “Tezaur”; Halloween Party – în cadrul Secţiei de carte pentru copii şi Ludotecă “Ion Creangă” (de la ora 19.00) și STONEFAIR INTERNATIONAL FILM FESTIVAL ( proiecţie de scurtmetraje) în cadrul Secţiei de carte pentru copii şi Ludotecă “Ion Creangă” (de la ora 21.00).

Așadar, sunt suficiente motive pentru ca publicul de toate vârstele să caute biblioteca pe lumină și să râmână până seara târziu, programul fiind gândit pentru cele mai variate gusturi și preferințe.

D.M.B.
PUBLICITATE