Nemțeanul MARIUS ROGIN, primul politician care și-a început campania electorală

În ultimele săptămâni, numele Marius Rogin apare tot mai des în presa națională. Fostul deputat de Neamț (în prezent, președinte al PNL Sector 4 – București), își propune să cucerească cel mai greu fotoliu de primar din București. Primăria Sectorului 4, este condusă de Cristian Popescu Piedone, cel care la ultimele alegeri, a ieșit primar cu peste 80% din voturile cetățenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În timp ce în interiorul tuturor partidelor sunt competiții interne și toată lumea se ferește să arunce în arena un nume sigur de candidat, Marius Rogin a ieșit din tipar și este deja în competiție “externă”. Pe toate televiziunile și ziarele centrale, în tot mediul online, se discută în ultimele zile de Rogin Marius și felul în care se promovează.
Că a furat startul, ca s-a folosit de simpatia președintelui Iohannis, că a găsit metode inedite de a se poziționa pe retina bucureșteanului, sunt lucruri care, cu siguranță țin de o anumită strategie de campanie. Toate studiile spun că electoratul bucureștean este unul atipic. Ceea ce se “vinde” în teritoriu, nu se aplică mai deloc în București. La o populație de aproape 3 milioane de locuitori, majoritatea indiferenți și iritați de actuala clasă politică, cel mai important este să te faci cunoscut, să ți se rețină numele, mai ales dacă vii din provincie și mai ai câteva luni până la alegerile locale.

E o obișnuință interesantă la primăriile de sector din București. La sectorul 2, primarul Onțanu, este originar din județul Neamț, la fel și actualul edil de la sectorul 4 – Cristian Popescu Piedone, este originar din Borca – Jud. Neamț. Să amintim că și primarul Brașovului – George Scripcaru este din Neamț, așa că, Marius Rogin are cel puțin un atu în plus: Are origini bune…

Indiferent de aprecierile sau criticile mass-mediei la modul cum își face campania electorală, Marius Rogin are un mesaj:

„Ceea ce încearcă să facă preşedintele pentru România, voi încerca să fac eu pentru Sectorul 4…
Mi-am propus să merg din ușă în ușă, să vorbesc cu cetățenii, să îi ascult și să notez sfaturile, sugestiile și reclamațiile acestora”

PUBLICITATE