Nemțeanul Ionuț Lupu, noul director general al APIA

Echipa PNL Neamț se consolidează odată cu numirea lui Ionuț Lupu, medic veterinar și președinte al Asociației Crescătorilor de Vaci Holstein din România, în funcția de director general al APIA – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

Anunțul a fost făcut de președintele PNL Neamț, George Lazăr, care a mulțumit pentru susținere președintelui Nicolae Ionel Ciucă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ionuț Lupu este recunoscut la nivel local, național și internațional pentru activitatea și expertiza sa în domeniul creșterii animalelor. Născut și crescut în județul Neamț, Lupu și-a dedicat cariera promovării și dezvoltării acestui sector. Performanțele sale includ reprezentarea cu succes a intereselor României în forumurile decizionale europene de la Bruxelles, având o contribuție semnificativă la reglementările legislative pentru creșterea animalelor. Sub influența sa, România a devenit un partener european apreciat în acest domeniu.

„Domnul Lupu Ionut Costin, medic veterinar și președinte al Asociației Crescătorilor de Vaci Holstein din România, a fost numit astăzi, in functia de director general al APIA – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

Țin să îi multumesc in mod deosebit pentru sustinere, domnului Presedinte Nicolae Ionel Ciucă și să îi urez lui Ionuț Lupu un mandat cât mai bun.

Un om de înaltă calitate, recunoscut atât local, cât și la nivel național și internațional pentru activitatea și expertiza sa, într-un domeniu extrem de important în județul Neamț.
Ionuț Lupu este un profesionist în domeniul creșterii animalelor, nemțean autentic, născut și crescut aici, unde a îmbrățișat pasiunea pentru acest domeniu.

Activitatea lui Ionuț Lupu vorbește de la sine despre performanțele sale: o prezență recunoscută la Bruxelles, în forumurile decizionale europene, cu o voce puternică în ceea ce privește reglementările legislative pentru creșterea animalelor, Ionuț a dus acestă activitate la nivelul următor în România, care a devenit, și datorită lui, un partener european apreciat în acest domeniu.” – a transmis George Lazăr

George Lazăr subliniază că prezența lui Ionuț Lupu în echipa PNL Neamț este un exemplu al valorilor promovate de partid, evidențiind dedicarea, responsabilitatea și profesionalismul său.

Această evoluție pozitivă a echipei PNL Neamț este văzută de Lazăr ca un semn al creșterii și întăririi partidului, sporind șansele de succes în alegerile din anul următor.

„Mă bucură să știu că județul Neamț are astfel de oameni, care ne fac mândri și care își aduc aportul în dezvoltarea României.

Aceasta este cea mai bună dovadă că oamenii serioși, responsabili, muncitori se identifică cu valorile pe care noi le promovăm.

Echipa PNL Neamț este întotdeauna pimitoare pentru toți aceea care își doresc, la fel ca și noi, să transformăm județul Neamț într-un județ dezvolat, frumos, un centru turistic important, care să atragă investitori și care să redevină un refugiu natural, cultural și istoric pentru cei care îl vizitează.

Echipa PNL Neamț devine tot mai mare, mai puternică și mai aproape de câștigarea alegerilor de anul viitor” – a mai spus Lazăr

PUBLICITATE