Nemțeanul evadat de la Poarta Albă A FOST PRINS pe raza județului Vrancea

Nemțeanul care a evadat astăzi, 3 august, din Penitenciarul Poarta Albă a fost prins. Deţinutul care a evadat din Penitenciarul Poarta Albă a fost găsit, în jurul orei 16:00, pe Drumul European 85, la un filtru în zona Tişiţa, Vrancea, într-o maşină, ca pasager.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Poarta Albă, joi, în jurul orei 16.00, Valentin Perdeicu, de 38 de ani, condamnat la 20 de ani pentru omor, care a părăsit punctul de lucru de la SC Avicola Lumina în cursul dimineţii, a fost prins.

“Cadrele Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea l-au capturat pe deţinutul în cauză, în timp ce se deplasa în localitatea Tişiţa, situată la aproximativ 20 kilometri de Focşani. Deţinutul va fi încarcerat la Penitenciarul Focşani, urmând a fi transferat şi reîncarcerat în cel mai scurt timp la Penitenciarul Constanţa – Poarta Albă. Menţionăm că în acest caz, au fost sesizate organele competente, pentru săvârşirea infracţiunii de evadare”, se arată în comunicat.

Anchetatorii au precizat că bărbatul intenţiona să meargă acasă, la Piatra Neamţ – notează stirileprotv.ro

Reamintim că deținutul condamnat la 20 ani pentru omor, care îşi ispăşea pedeapsa la Penitenciarul Poarta Albă, a evadat în dimineaţa de joi, 3 august, de la punctul de lucru în care fusese repartizat. Valentin Perdeicu, are 38 de ani, este din județul Neamț, făcea 20 ani de închisoare la Poarta Albă şi mai avea câteva luni până la comisia de liberare condiţionată (vezi articolul – AICI)

Bărbatul ar fi ucis, în anul 2000, un copil de 9 ani. (vezi articolul – AICI)

Chiar și la nivelul județului Neamț s-au organizat cel puțin 3 filtre, după cum informează IPJ Neamț (vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE