Nemțeanul Eduard Antal a câștigat premiul de originalitate la concursul Românii au talent

Nemțeanul Eduard Antal a câștigat premiul de originalitate în finala concursului Românii au talent, ce a avut loc astăzi, 2 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La ediția din acest an, cei 10.000 de euro au intrat în posesia lui Eduard Antal, artistul care cântă la orgă și cu picioarele. Antal i-a avut adversari pe Alexandru Oltean, Don Elvis, Stefan Orheanu și Aeros.

Iti multumesc Doamne ca existi!
Vreau sa multumesc din suflet tuturor romanilor care mi-au acordat increderea lor si au investit in talentul meu prin sms-urile trimise. Multumesc intregii echipe ProTv pentru profesionalism si afectiune. Le multumesc tuturor persoanelor care au facut posibila intalnirea cu acest instrument divin, orga clasica. Multumesc din suflet Institutului Franciscan din Roman, Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, profesorului meu Dan Racoveanu si tuturor profesorilor care imi indruma pasii pe calea muzicii. Multumesc familiei, rudelor, prietenilor, apropiatilor, va multumesc dumneavoastra tuturor! Prin acest gest primesc responsabilitatea de a duce cu profesionalism orga in inimile oamenilor si de a impartasi tuturor cu bucurie din bucuria talentului meu. Va asigur de toata seriozitatea mea si voi face tot posibilul sa nu va dezamagesc increderea acordata! – a fost mesajul lui Eduard Iosif Antal după emisiune.

Eduard Iosif Antal este din Nisiporești și s-a născut pe data de 19 martie 1992. Din 2014 a început studiile la Universitatea Națională de Muzica București. A mai studiat la Facultatea de Filosofie , Universitatea ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.
Un interviu cu Eduard – DESPRE PASIUNE, VISE ȘI EXPERIENȚA „ROMÂNII AU TALENT” puteți citi – AICI

Semifinale

Preselecții

PUBLICITATE