Nemțeanul care a provocat accidentul mortal din Ungaria, arestat 30 pentru de zile

Şoferul microbuzului implicat în accidentul de marţi, din Ungaria, a fost arestat pentru 30 de zile de judecătorii maghiari. El riscã pânã la opt ani de închisoare pentru omor din culpã. – notează digi24.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Originar din Neamţ, şoferul de 35 de ani a fost prezentat astăzi în faţa judecătorilor Tribunalului din Debreţin, care au considerat că tânărul trebuie să rămână după gratii.

Înainte de a intra în sala de consiliu, bărbatul le-a mărturisit reporterilor Digi24 Oradea că nu îşi aminteşte foarte bine ce s-a întâmplat şi a recunoscut că la momentul impactului era foarte obosit. Pasagerii microbuzului au spus că aceasta a condus aproape fără întrerupere şi fără să doarmă din Dover, Anglia, până în Biharkeresztes, la mică distanţă de vama Borş, acolo unde s-a şi produs tragedia.

În urma accidentului de marţi, din Ungaria, trei persoane (două femei și un bărbat ) și-au pierdut viața. Un TIR și un microbuz, în care se aflau 9 persoane, au intrat în coliziune în apropiere de Biharkeresztes. Se pare că șoferul microbuzului ar fi adormit la volan și a intrat direct în TIR-ul care era staționat într-o parcare de pe marginea drumului.

Şoferul autovehiculului provine din judeţul Neamţ iar în urma impactului acesta a scăpat cu leziuni uşoare. Una din victimele decedate este din județul Neamț (vezi articol – AICI)

PUBLICITATE