Nemteanca Sophia, vedeta noncomformista din showbizul romanesc, s-a casatorit.

Noncomformista si speciala, Sophia (pe numele ei adevarat Cicioc Apetrei Sofia Andreea), una dintre vedetele cu cel mai spectaculos look din showbiz, s-a casatorit, duminica 22 august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sophia si Victorino s-au cunoscut in urmă cu sapte ani, iar la scurt timp artista a fost ceruta in casatorie de Victorino. Fericirea nu a durat insa prea mult. Cei doi au divortat in urma cu patru ani, insa nu au putut sta mult timp despartitit.

Cei doi miri au decis ca nunta lor sa aiba loc sambata, 22 august, ora 14:00, la Catedrala Sfantul Spiridon Cel Nou din Bucuresti, iar petrecerea la Club Snagov intr-o gradina decorata ca in povesti.

Cantareata spunea in urma cu cateva luni ca abia asteapta sa se marite. „Cred in orice inseamna o legatura de iubire, indiferent de ce inseamna ea. O relatie intre doi oameni frumosi. Eu zic ca o sa fie o nunta, nu imi place sa anticipez în zona asta. Sunt un om clasic, astept propunerea din partea lui„, afirma vedeta.

Pentru ziua ei speciala, Sophia a imbracat o tinuta absolut atipica. Artista nu avea o rochie clasica de mireasa, de culoare alba, ci una spectaculoasa, realizata in atelierul Galynei, o tinuta care avea elemente din arhitectura rochiilor de la curtile regale. „Pot sa va spun doar ca rochia mea nu este alba, e din satin de duchesse, e pe gustul meu, e rochia in care am visat sa ma marit. Mi-am dorit sa am o ceremonia religioasa  aparte,  cu 7 preoti, printre care si pe duhovnicul meu din Roznov, orasul meu natal, o sa ma aduca la biserica prietenele mele cu o masina retro”, a declarat artista.

PUBLICITATE