Nemțean prins după ce a furat o mașină. S-a făcut că o probează și a fugit cu ea

Un bărbat din județul Neamț a fost prins, joi (21 septembrie), de polițiști, după ce a furat un autoturism. Fapta a avut loc pe data de 15 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform newspascani.com, victima este o persoană din localitatea Pașcani care a postat pe un site de profil un anunț de vânzare a unui autoturism. Acesta s-a întâlnit cu un bărbat de 41 de ani din județul Neamț, care s-a arătat interesat de mașină. Nemțeanul i-a spus proprietarului că va lua autoturismul în probe, s-a suit la volan și a plecat cu vehiculul fără a mai reveni.

Pășcăneanul a depus plângere la Poliție, iar în cursul zilei de ieri bărbatul de 41 de ani din județul Neamț a fost prins.

„La data de 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au identificat un bărbat de 41 de ani, din județul Neamț, bănuit de comiterea unei infracțiuni de înșelăciune. Bărbatul a recunoscut comiterea faptei, iar cercetările continua, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal întocmit să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, cu propuneri legale”, a declarat Anca Vîjac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași pentru sursa citată

sursa: newspascani.com
PUBLICITATE