Neamț: Un tânăr beat și fără permis, a furat o mașină și a izbit-o într-un pod

În noaptea de 11/12.06.2017, polițiștii Postului de Poliţie Grinţieş au intervenit la o sesizare privind furtul unui autovehicul, din curtea persoanei vătămate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că un tânăr de 22 ani, din Grințieș a sustras un autoturism pe care l-a condus pe DN 15 Grinţieş pe o distanţă de 3 km. În momentul în care a vrut să efectueze manevra de întoarcere s-a izbit într-un pod de la intersecţia DN 15 Grinţieş cu DJ 155 F Bistricioara, avariind autoturismul. Conducătorul auto a fost depistat și în urma verificărilor efectuate a rezultat că  nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar cu ocazia testării alcoolscopice a reieșit că avea o concentraţie alcoolică de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului nu au rezultat victime omeneşti, cercetările fiind continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, distrugere din culpă, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.  

PUBLICITATE