Neamț: Un pompier şi-a luat un pumn în față pentru că stingea focul prea încet.

Scene halucinante, duminică seară, în Neamţ. Unul dintre pompierii chemaţi la Săvinești pentru stingerea unui incendiu şi-a luat un pun în faţă pentru că se mişca prea încet!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Agresorul, în vârstă de 50 de ani, vecin cu propritarul casei care ardea, a considerat că pompierii nu sunt suficient de rapizi, aşa că a trecut la ameninţări şi înjurături, iar la un moment dat chiar l-a lovit pe unul dintre ei cu pumnul în faţă. – notează Antena 1

Pompierul şi-a continuat treaba, în timp ce bătăuşul s-a ales cu dosar penal.

Potrivit unui comunicat ISU Neamț, in data de 11.02.2018, la ora 20:03, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la locuința lui P.C. din comuna Săvinești.

La locul evenimentului s-au deplasat zece subofiţeri cu două autospeciale de stingere şi un autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.

În urma evenimentului a ars acoperișul bucatariei pe o suprafață de 40 m.p.. S-au deteriorat tavanul bucătăriei confecționat din gips carton, obiecte mobilierul de bucătărie și documentele personale ale propierarului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coş de fum neprotejat termic de materiale combustibile”.

PUBLICITATE