Neamț – Un pieton și un biciclist, răniți în ultimele 24 de ore în urma accidentelor rutiere

În ziua de 16.03.2017, pe DN2 în afara localității Săbăoani a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări se pare că, în timp ce o femeie de 51 de ani, din București conducea un autoturism pe DN2, având direcția de mers dinspre Roman spre Suceava, a surprins și accidentat un bărbat de 29 de ani, din județul Iași, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă și fără să se asigure. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În această dimineață, în jurul orei 06.00, la intersecția străzii Lămâiței cu bdul Traian a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui biciclist.

Din primele cercetări se pare că, în timp ce o femeie de 39 de ani conducea un autoturism pe str. Lămâiţei, la intersecţia cu b-dul Traian, a efectuat virajul la stânga și a accidentat un bărbat de 57 de ani, care circula pe bicicletă pe b-dul Traian. Ambii participanți la trafic au fost testaţi alcooscopic, iar rezultatele au fost negative

PUBLICITATE