Neamț: Un mort și trei răniți în accidentul din această dimineață

O persoană a decedat și trei au fost rănite într-un accident rutier grav care a avut loc în această dimineață (16 martie), în jurul orei 6:30, pe raza localității Leghin (comuna Pipirig).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 42 de ani din Săvinești, care conducea un autoturism pe raza localității Leghin (pe DN 15B, cu direcția de mers Târgu-Neamț – Borca), într-o curbă ar fi pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. În mașină se mai aflau 5 pasageri.

În urma accidentului a rezultat rănirea a 4 bărbaţi, pasageri pe banchetele din spate, cu vârste cuprinse între 47 şi 56 de ani, toţi din Tupilaţi, care au fost preluați, imediat, de ambulanță. Un bărbat de 47 de ani, în urma leziunilor suferite, a decedat ulterior la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Conform unui comunicat ISU Neamț, în acestă dimineață, la ora 06:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui accident rutier, în satul Leghin, comuna Pipirig. La locul indicat de apelant s-au deplasat opt subofiţeri cu o autospecială de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamţ, o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Gărzii II Poiana Teiului și două ambulanțe din cadrul SAJ Neamț. Ajunşi la locul evenimentului au constatat că în dubița implicată în accidentul rutier se aflau 6 persoane, iar în urma producerii evenimentului rutier au rezultat 4 victime, din care trei au fost preluate de ambulanțele SAJ și una a fost preluată de ambulanța SMURD(EPA), fiind transportate la Spitalul din orașul Tîrgu Neamț.

Un bărbat de 47 de ani a decedat la CPU al Spitalului din Târgu-Neamț. O altă victimă, un bărbat de 56 de ani, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț

PUBLICITATE