Neamț: Un mort și doi răniţi, după ce un camion care transporta bușteni s-a ciocnit cu o mașină (FOTO)

Un accident grav s-a petrecut vineri (8 iunie), în județul Neamț.  Un om a murit iar alți doi au fost grav răniți, după ce un camion care transporta lemne s-a ciocnit cu un autoturism. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18:30, în comuna Pipirig. În cazul celor trei victime, salavatorii au intervenit cu aparatura de descarcerare pentru a-i putea scoate din mașină. Ulterior, una dintre victime a fost declarată moartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că în timp ce conducătorul unui autoturism (un bărbat de 39 de ani din Oniceni) se deplasa pe DN 15 B, ar fi pierdut cotrolul asupra volanului, ar fi pătruns pe contrasens şi ar fi intrat în coliziune frontală cu un camion (condus de un bărbat de 55 de ani din Pipirig).

În urma impactului a rezultat: decesul unei femei de 54 de ani din Vaslui, rănirea unei alte persoane de 67 de ani din Bozieni și vătămarea corporală a unui bărbat de 43 de ani din Galați. Toate victimele erau pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii vor face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE