Neamț: Trei victime, printre care un copil de 9 ani, în accidentul rutier de la Horia

Un accident rutier, cu 3 victime, a avut loc astăzi, 18 aprilie, în județul Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13:30, pe raza localității Horia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 18 aprilie, pe DN15D, în localitatea Horia, polițiștii au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a 3 persoane.

Din primele cercetări a rezultat că o tânără de 17 ani, din Horia, care conducea un motociclu pe DN15D din direcția Horia către Piatra-Neamț, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers către stânga, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 27 de ani, din Iași, care circula pe același sens și care se angajase în depășirea motociclului.

În urma impactului a rezultat rănirea celor două conducătoare auto și a pasager al motociclului, un tânăr de 9 ani din Horia.

Ambele conducătoare auto au fost testate alcooltest, rezultatele fiind negative.

Totodată, tinerei de 17 ani i-a fost reținut permisul de conducere, categoria B1, iar în cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE