Neamț: Trei șoferi, opriți în trafic și depistați sub influența alcoolului

În seara zilei de 13.05.2017, o patrulă de poliţie rutieră cadrul Poliției orașului Bicaz, fiind în timpul unei acțiuni organizate, au depistat pe DN 17B, un conducător auto de 31 ani din Satu Mare aflat sub influența alcoolului. Polițiștii au oprit autoturismul condus de acest bărbat, pe raza localității Lunca, iar în urma testării alcooltest a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În noaptea de 14/15.05.2017, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, cu ocazia executării atribuţiilor de serviciu conform planului de acţiune au oprit în localitatea Girov un autoturism cu numere provizorii. În urma controlului efectuat, conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani, emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Conducătorul auto a fost prezentat la Spitalul județean Neamț, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei de alcool în sânge în momentul conducerii autoturismul.

Tot în noaptea de 14/15.05.2017, un echipaj de poliție rutieră a oprit pe str. 9 Mai un autoturism condus de către un bărbat de 41 de ani, din Piatra Neamț. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În toate cazurile, polițiștii au reținut permisele de conducere și au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența alcoolului.

PUBLICITATE