Neamț: Trei posturi de instalator, scoase la concurs de ApaServ (11 octombrie)

Apa Serv S.A. organizează concurs pentru ocuparea unui număr de trei posturi de Lucrător producţie (instalator) în cadrul Serviciului Producţie-Contorizare: două posturi pentru Zona Sud Piatra Neamţ-Bicaz şi unul pentru Zona Nord Tîrgu Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Persoanele interesate vor depune scrisoare de intenţie și CV la registratura Companiei Judeţene Apa Serv S.A., din Piatra Neamţ str. Lt. Drăghiescu nr. 20, sau pe adresa de e-mail [email protected] până în data de 11.10.2017, orele 14.00 urmând ca până la orele 16.00 ale aceleiaşi zile să fie anunţaţi candidaţii care vor fi selectaţi, conform criteriilor de mai sus, în vederea susţinerii probelor de concurs.

Concursul va avea loc în data de 13.10.2017, cu începere de la ora 09.00, la sediul Companiei din Piatra Neamţ, str. Lt. Drăghiescu nr. 20 și va consta într-o testare practică urmată de interviu.

Punctajul se va acorda astfel:
– testarea practică totalizeaza 100 puncte şi va avea o pondere de 70% din punctajul total;
– interviul va cuprinde şapte criterii de apreciere care totalizează 70 de puncte, cu pondere de 30% din punctajul total
– formula de calcul: Punctajul Total = (punctaj obţinut la testare practică/100)x70 + (punctaj obţinut la interviu/70)x30.

Punctajul necesar pentru promovare este de minimum 60 de puncte la testarea practică si 42 de puncte la interviu.

Mai multe detalii – AICI

PUBLICITATE