Neamț – Trei persoane, rănite ușor în accidentele de ieri, pe raza județului

În ziua de 8 martie a.c., pe DJ 156D, ora 13.10, pe raza localității Piatra Șoimului, s-a produs un accident din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 29 ani din Roznov conducea un autoturism pe DJ 165D, la ieșirea dintr-o curbă nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu un stâlp și cu un autoturism parcat după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.
Urmare a producerii accidentului conducătorul auto s-a autoaccidentat. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 8 martie a.c., pe DJ 159C, ora 15.30, pe raza localității Poloboc, sa produs un accident din care a rezultat rănirea ușoară a două persoane.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că doi minori cu vârste de 16 și 17 ani din comună au căzut pe partea carosabilă dintr-un atelaj hipo accidentându-se ușor.
Polițiștii au stabilit că atelajul hipo era condus de un bărbat de 30 ani din Rediu, care se afla sub influența alcoolului. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

PUBLICITATE