Neamț: Șofer cu permisul suspendat și cu un pistol, ascuns, în torpedo

În ziua de 30.06.2017, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au oprit, pentru verificări, un autoturism care circula pe DJ 157J în localitatea Podoleni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele sale şi ale autovehiculului pentru control, însă acesta a refuzat să le prezinte. Polițiștii i-au adus la cunoștință că au dreptul să verifice autoturismul, moment în care șoferul a devenit agitat, încercând să ascundă în torpedo un obiect ce părea a fi pistol motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea prin încătuşare a persoanei, iar din torpedoul mașinii a fost ridicat un pistol.

Conducătorul auto a fost identificat, în persoana unui bărbat de 31 de ani din Podoleni, iar în urma primelor verificări s-a stabilit că pistolul deținut de acesta este unul tip airsoft, nesupus autorizării.

Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce a fost suspendat.

PUBLICITATE