Neamț: Se întâmplă la un meci de fotbal: Când porțile sunt prea mici…se fac tranșee

Se întâmplă în anul 2018 pe un teren de fotbal din județul Neamț. În loc să vadă fotbaliștii celor două echipe, spectatorii au luat parte la o „lecție de agricultură” cu oameni cu sape şi cazmale care săpau şanţuri pe linia porţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, 27 martie, în etapa a 4-a din play-off, CSM Ceahlăul s-a deplasat pentru a disputa meciul cu formația Victoria Horia.  Înainte de a începe meciul, cei de la Ceahlăul au măsurat porțile și au observat că sunt mai mici decât decît cele regulamentare. Cu toate eforturile, de a săpa până vor ajunge la înălțimea corectă, organizatorii n-au reușit iar CSM Ceahlăul va câștiga, cel mai probabil, 3 puncte la masa verde.

Am contestat neregularitatea terenului. Noi am avut meci în retur cu ei și de atunci am avut dubii că porțile ar fi mai mici după ce ne-a sesizat portarul. În timpul antrenamentului, când am ajuns am măsurat porțile, împreună cu stafful și am făcut contestația. Ei au încercat să obțină dimensiunile regulamentare dar nu avea cum pentru că erau peste 20 de cm și în înălțime și în lățime.” – ne-a declarat Cătălin Roca, președintele CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

S-a făcut o contestație privind regularitatea terenului de joc care va fi analizată de comisie. Este dreptul lor chiar dacă, să spunem din spirit de fair-play, au mai jucat pe acel teren.” – ne-a declarat Ioan C.Toma, președintele Asociației Județene de Fotbal.

Mai jos, un video cu gazdele care încearcă să remedieze „dimensiunile” porților, postat de Dan Eșanu și o galerie foto postată de Gelu Crăcană

sursa video: danesanu.blogspot.ro
foto: Gelu Crăcană
PUBLICITATE