Neamț – Șapte șoferi, „aburiți” de alcool, prinși la volan în acest weekend

În după-amiaza zilei de 03.03.2017, polițiștii rutieri au intervenit la un accident de circulație soldat doar cu pagube materiale, produs pe raza orașului Târgu Neamț. La fața locului a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 42 de ani, din Vânători Neamț, care a fost testat alcoolscopic, rezultând că se afla sub influența alcoolului. Acesta a condus autoturismul pe strada Vasile Alecsandri și a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu o ţeavă de gaz metan de pe acelaşi sens de mers, pe care a rupt-o. În urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că acesta nu figurează cu permis de conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În seara zilei de 03.03.2017, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției orașului Târgu Neamţ a depistat, în trafic, un bărbat de 32 de ani, din Petricani în timp ce conducea un autoturism pe DJ 155M, având permisul de conducere anulat din iunie 2015. În urma testării alcoolscopice a bărbatului, a rezultat o valoare de până în 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 03/04.03.2017, un echipaj rutier din cadrul Poliției mun. Piatra Neamț au oprit pe b-dul G-ral Nicolae Dascalescu un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din Piatra Neamț. Datorită faptului că aceasta emana halena alcoolica, a fost testată cu aparatul etilotest iar rezultatul a indicat o valoarea de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de 04.03.2017, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Roman a depistat în trafic, pe strada Bogdan Dragoş, un conducător auto care se afla sub influența băuturilor alcoolice, conform rezultatului pozitiv al testării cu aparatul etilotest.

Tot în seara zilei de 04.03.2017 polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 47 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pictor Nicolae Grigorescu din Târgu Neamţ, deși se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În noaptea de 04/05.03.2017, un echipaj de poliție rutieră, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pe b-dul. Decebal un autoturism condus de către un tânăr de 17 ani, din Rediu. Acesta nu poseda permis de conducere și în urma testării cu aparatul etilotest a reieșit că se afla sub influența alcoolului, valoarea rezultatului indicând o valoare de până în 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot azi-noapte, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe strada Orizontului, au oprit pentru control un autoturism ce avea o traiectorie sinuoasă. Întrucât conducătorul auto, un tânăr de 24 de ani, din Roman emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma acestor constatări, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor la regimul circulației pe drumurile publice.

PUBLICITATE