Neamț: Polițiștii au depistat trei bărbați cu mandate de executare a pedepsei închisorii

În ziua de 09 noiembrie a.c., în baza activităţilor operative desfăşurate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Piatra Neamţ au depistat pe raza municipiului un bărbat de 39 de ani, din Piatra Neamţ, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.
Persoana se sustrăgea executării pedepsei de 9 luni de închisoare, însă a fost prinsă de polițiști și reținută pentru a fi încarcerată.
În fapt, la data de 04.10.2014 inculpatul împreună cu alte persoane au provocat un scandal într-un local de pe raza municipiului Piatra Neamț și au tulburat liniștea publică din această unitate, prin violențele comise asupra persoanelor aflate în local.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot ieri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Roman au depistat pe raza municipiului doi bărbați de 30 și 41 de ani, ambii din Roman, condamnați la efectuarea pedepsei cu închisoarea de 3 ani și 3 luni, respectiv 1 an și 3 luni.
Pe numele celor doi, Judecătoria Roman a emis mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea în data de 09.11.2017, ambii fiind condamnaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.
În fapt, în seara zilei de 10.10.2016, cele două persoane au pătruns în balconul unei locuințe din Roman, cu intenţia de a sustrage bunuri, însă au fost surprinşi în flagrant delict de către organele de poliţie înainte de a sustrage bunuri.
Imediat după depistare, persoanele au fost escortate şi depuse în Penitenciarul Bacău, în vederea încarcerării.

PUBLICITATE