Neamț: Polițiștii au confiscat 43,33 m.c. de material lemnos de la o societate

În urma unei sesizări primite privind transportul ilegal de material lemnos pe raza comunei Borca, polițiștii din cadrul Biroului de Combaterea Delictelor Silvice împreună cu cei din cadrul Postului de Poliţie Borca au efectuat verificări și au aplicat sancțiuni contravenționale pentru abaterile constatate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii au stabilit că o societate de profil din comuna Borca a primit la punctul de lucru din aceeaşi localitate volumul de 43,33 m.c. de material lemnos, esenţă molid şi mesteacăn, ce era însoţit de două avize de însoţire primare, pe care nu era înscris codul unic, fiind înscrise doar coduri off-line aferente.

S-a reţinut faptul că la momentul în care s-a recepţionat materialul lemnos, reprezentantul societăţii nu a verificat veridicitatea codului unic aferent celor două avize de însoţire, fapt pentru care societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 4000 lei şi dispunerea măsurii complementare de confiscare valorică a materialului lemnos, de circa 6500 lei.

PUBLICITATE