Neamț: Politicianul care a trecut de la PD, PNL, PLD, PDL, PSD, PNL, PRR la Ionel Arsene

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, are un nou consilier personal – Vlad Marcoci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Putem spune că politicianul Vlad Marcoci și-a regăsit liniștea, la cabinetul liderului PSD Neamț, Ionel Arsene. Asta după ce, în ultimul an, Vlad Marcoci a fost cooptat în PNL Neamț de către președintele Mugur Cozmanciuc, la pachet cu un alt activist din zona PSD, Cornel Agaleanu. Mai mult decât atât, Marcoci a fost și candidat pentru Camera Deputaților pe listele PNL, lucru care nu a fost foarte bine primit de mulți liberali.

Vlad Marcoci este unul din politicienii abili din județ, care a schimbat, pe rand, mai multe partide. A început cu PD, de pe urma căruia a și prins postul de prefect. Câțiva ani mai târziu a trecut la PNL, de pe urma căruia a fost ales președinte al Consiliului Județean.
A demisionat din PNL și a trecut în barca PDL, via PLD, în epoca Gheorghe Ștefan, fiind recompensat cu postul de șef al Administrației Fondului de Mediu.
Urmeaza trecerea la PSD, lucru ce-i aduce în palmares postul de deputat. Este ales președinte executiv al PSD, dar simte că PNL este partidul care i-ar putea oferi mai mult și părăsește PSD pentru a intra în PNL, în anul 2016.
Candidează pe listele PNL și la alegerile locale și la cele parlamentare dar fără succes de astă dată. În toamna anului 2017 pleacă din PNL pentru a doua oară, pentru a pune bazele partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania, iar astăzi îl găsim, din nou, alături de președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, pe postul de consilier.

Pe scurt, traseul politic al lui Vlad Marcoci este următorul: PD-PNL-PLD-PDL-PSD-PNL-PRR-Ionel Arsene.

Nu știm dacă este campion desăvârșit în ceea ce înseamnă traseismul politic, dar noi îi dorim succes în noua funcție de consilier personal al președintelui Consiliului Județean Neamț.

PUBLICITATE